Welkom bij Vurigstoken.nl

Kachelbus

Wij zijn officieel dealer van BRUNO, JANUS & JACOBUS houtkachels en daarnaast importeur van hoogwaardige kwaliteit dubbelwandige rookkanalen. 

Wij zijn al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het:

  • Installeren van dubbelwandige rvs rookkanalen,
  • Moderniseren van bestaande (vervallen) rookkanalen,
  • Het "trekken"van een flexibele RVS buis,
  • Plaatsen en of aansluiten van houtkachels,
  • Oplossen van stookproblemen,
  • Inspecteren van rookkanalen en adviseren. (geheel gratis en vrijblijvend)

 

U weet het zelf ook wel: Overal wordt gestunt met de laagste prijsgarantie. Maar tegen welke prijs gaat dat uiteindelijk? Wij leveren tegen een redelijke en eerlijke prijs een deskundige installatie, materialen van hoge kwaliteit, vakmanschap, service en klant vriendelijkheid.

Daardoor kunnen wij, met een gerust hart, u veilig en zorgeloos laten stoken!

Bij ons kunt u zich laten adviseren t.a.v. de mogelijkheden voor het plaatsen van een houtkachel in uw woning, woonboot, zomerhuis, tuinhuis, veranda of schuur. U kunt ook met allerlei stookproblemen of andere stook-gerelateerde eigenaardigheden bij ons terecht. Dit advies en het maken van een offerte is altijd kosteloos, vrijblijvend en verplicht u tot niets.

U kunt een e-mail sturen met uw wensen, het liefst met een situatieschets en/of situatie foto’s, of kom langs, ook graag met foto's. 

Ons installatie-werkgebied is: Drenthe, Overijssel, Groningen, Friesland en het Oostelijk deel van Flevoland. 

Naast ons installatiebedrijf kunt u ook in onze webwinkel terecht voor Houtkachels, materialen om rookkanalen te kunnen bouwen en diverse bijbehorende artikelen. Heeft u daarbij hulp nodig? Dan adviseren wij u met plezier.

Het levergebied van de webwinkel is Nederland. Levering buiten Nederland is mogelijk in overleg.

En als u het leuk vindt: We hebben een leuk kijkje in onze voormalige Kachelbus voor u gemaakt. Klik hier. Ook al is de bus er niet meer, het laat wel zien welke mooie kachels wij in ons assortiment hebben.